ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА – 0893418566

За всеки, който търси истинските ценности и смисъла в живота!

Подготви ума и сърцето си така, че да погледнеш навътре в своята душа

без да ти е нужна специална подготовка и без сложни термини

С книгата „Дървото на познанието“ може да опознаеш  вътрешните светове, да откриеш как се създават добродетели и кои са най-важните ценности и цели пред човека

Дървото на познанието - празничен подарък

Дървото на познанието

Окултни приказки за Демони и Ангели и всичко между тях

Книга, която ти помага да изградиш правилна представа за различните категории добро и зло. Развива в теб знания за истинските добродетели, които са най-сигурната защита срещу духовно-моралната криза на съвремието.

Развий своите духовни добродетели с тези кратки приказки!

Книгата “Дървото на Познанието” съдържа 12 мъдри приказки за духовно израстване. Те са пътеводител към ценностите за човешката душа. В приказките са скрити множество позитивни послания, които ще откриваш с всеки следващ прочит.

Книгата е създадена от български колектив, който по нов и уникален начин влага знания по психология, астрология и антропософия на достъпен и лесен за разбиране език. Затова е подходяща както за подрастващи младежи (от 14 годишна възраст), така и за възрастни, които търсят смисъла в живота.

Стандарен пакет - 1 книга + бонуси

1800лв.
 • Бонус 1: Видео-разяснения по книгата
 • Бонус 2: Достъп до общност с интерес в духовно-моралната тематика, където ще разширите познанията си

Специален пакет - 2 книги + бонуси

2900лв.
 • Бонус 1: Видео-разяснения по книгата
 • Бонус 2: Достъп до общност с интерес в духовно-моралната тематика, където ще разширите познанията си
 • Бонус 3: 39% отстъпка от втората книга
 • Бонус 4: Безплатна доставка до офис на Спиди
 • Бонус 5: Талон с 50% отстъпка за 30 минутна лична астрологична консултация, свързана с конкретните добродетели, които душата се стреми да развие в този живот, направена от главния автора на книгата, психолог и астролог Кирил Груев

Знаеш ли, че…

Последните десетилетия донасят огромен подем в стандарта на живот на средно развитите и развитите държави. Щом четеш това, по всяка вероятност разполагаш с личен телефон, лаптоп или компютър. И това важи за всеки от твоето семейство!  Можеш да си купиш всичко през Интернет като дрехи, храна, козметика, книги, мебели, инструменти – без да ходиш до магазина. Когато нещо се повреди, вече е приемливо да го замениш с ново, вместо  да го поправиш. Много по-лесно и достъпно е да пътуваш в чужбина. Развиват се свръхтехнологии, за които изобщо не си подозирал. Всичко ти изглежда на една ръка разстояние и се случва с лекота, с удоволствие и с минимални усилия.

Това бързо техническо развитие е видимо и за теб, нали?!

И ето тук възниква големият проблем! Има закон в природата, който гласи, че когато нещо се развива свръхбързо – тогава неговата противоположност се забавя и изостава. 

Днес мнозинството хора търсят предимно лукса, комфорта и удоволствието, за сметка на моралното – духовните стремежи, семейните ценности и етиката. Но именно загърбените морални ценности са в основата на устойчивата психика и достойното поведение на индивида. На тях той разчита, за да бъде полезен на себе си и другите. Когато те липсват, той не може да общува качествено в социална и работна среда. 

Какво предизвиква тази липса в световен план?

 • Нарастват зависимостите от алкохол, цигари, наркотици и хазарт. Покрай всеки зависим, потърпевши стават и близките му.
 • На запад 70% от децата между 9 и 14 години са опитвали вече наркотици, и то купени в двора на училището.
 • В световен мащаб убийствата всяка година се увеличават и все повече млади хора и непълнолетни деца влизат в статистиката като извършители.
 • През последното десетилетие се увеличават психическата нервност и  неудовлетвореност сред хората на възраст между 21 и 55 години с 30%.

Видимо се променя стабилността в емоционален и мисловен план сред индивидите на съвременното общество. Заедно с това избледняват ценностите, свързани с етиката и морала на поведение. Има опасност тази криза да сполети и твоето семейство… 

Една древна сентенция от Чингис хан гласи следното:

Тежките времена раждат силни хора. Силните хора раждат лесни времена. Лесните времена раждат слаби хора. Слабите хора раждат трудни времена.”

Статистическите наблюдения показват, че съвременния живот върви към всеобща криза, която този път е свързана с духовните ценности.

На какво се дължи кризата на ценностите?

На външен план: Психолозите вече алармират, че прекалената родителска грижа и ранният достъп до техника са вредни и разрушителни. Липсата на усилия и трудности за преодоляване прави подрастващите деца и младите хора вяли и апатични. За да компенсират тази застоялост, те започват да търсят нови стимули, нови силни усещания. И ето как, пред собствените ти очи, младото поколение се разболява тялом и духом, а с тях и цялата нация.

На вътрешен план: Изместването на фокуса предимно към материалните ценности оставя празнина за духовните компоненти у човека. Тази липса намалява способностите за морално и градивно мислене. От своя страна това прави човека податлив на униние, депресия и лесен за манипулация от общите социални тенденции.

Има ли решение на този проблем? Има, разбира се!

Именно съграждането на вътрешни духовни качества и пълноценното общуване с близките са ключовете към спасението и напредъка. Необходимо е ти да насочиш вниманието си към развитие на духовно-морални ценности, за да поведеш себе си и семейството си по верния път на еволюцията

В миналото това е ставало по естествен начин с помощта на песните и приказките. Днес този метод остава най-лесният и ефективен начин за възпитаване на добродетели и облагородяване на характера.

Разбира се, сега има нужда от съвременни приказки, които да бъдат така написани, че да обогатяват както подрастващите, така и  възрастните. Разкази, които по нов и уникален начин да обясняват и утвърждават добродетелите, потребни на човешката душа. 

И ето защо създадохме книгата “Дървото на познанието”!

Книгата е подходяща за всички, които имат интерес в областта на:

➡ морално-духовните ценности

➡ тайните на човешката душа

➡ правилното възпитание на децата

➡ градивни модели за развитие на мисълта

➡ теми за смисъла и същността на живота

➡ позитивна психология и начална астрология

mockup

Съдържание

5189250 nov kraen1 scaled
5189250 nov kraen2

ПОРЪЧАЙ СВОИТЕ КНИГИ СЕГА

Стандарен пакет – 1 книга + бонуси

Поръчай стандартния пакет за 18 лв.

Специален пакет – 2 книги + бонуси

Поръчай специалната оферта за 29 лв.
qbalka vesi kapiscis

Какво ще научиш от книгата?

Ще се запознаеш с 12-те зодиакални образа, познати на астрологията и психологията

Ще получиш фокус върху това кои са Висшите духовни принципи и по какъв начин могат да се прилагат в живота

Ще видиш много примери как наличието или отсъствието на духовните качества и добродетели определят посоката на човешката съдба

За теб ще станат известни много велики мъдрости, оцелели през вековете

Ще разбереш кои са причините за страданията, болестите и бедността и как работят тъмните сили

Ще научиш повече за Анимуса и Анимата в човека душа

Какви ще са ползите за теб?

✔ Ще разшириш познанията си за нематериалните светове

Книгата благоприятства създаването на хармония между чувствата и мислите.

✔ Ще получиш отговори на въпроси, които обикновената човешка логика не е способна да даде.

✔ Ще погледнеш на живота с други очи и ще придобиеш увереност, знания и разбиране за света, в който живеем днес

Всичко това:

❌ БЕЗ да плащаш за скъпи и дълги образователни курсове

❌ БЕЗ да губиш от времето си, за да пътуваш до някъде

❌ БЕЗ да се налага да учиш значението на сложни термини

na4alo krai 0.5

Кой е главният автор на книгата?

kiril

Кирил Георгиев Груев е роден през 1965 година, зодия Водолей. Първата част от живота му преминава изключително успешно в материята и така за 10 години той сменя няколко професии като достига до абсолютния им връх.

След това обаче, животът му се преобръща на 180° и той тръгва по стъпките на Духа, за да намери себе си. По пътя на търсенето си, Кирил преминава през седем окултни школи и придобива многобройни впечатления и лична опитност. У него нараства желанието да прекарва колкото може повече време в планината, сред живата природа и той постепенно започва да чува и разбира тайнствения й език.

В края на своето търсене той достига до извода, че за него, Истинските световни духовни учители са Беинса Дуно и Рудолф Щайнер, а това определя неговото по-нататъшно развитие. Кирил посвещава цялото си време в четене и практикуване на наученото от книги, природа и хора, и изгражда жива и постоянна връзка с Духа.

👇🏻 И ето една малка част от плодовете на неговата работа:

🥇 редица публикации в много от престижните медии, предавания и курсове на философски и езотерични теми;

🥇 хиляда и едно стихотворения посветени на социални и духовни тематики;

🥇 консултант по астропсихология на над хиляда известни и не толкова известни хора, за част от които смело можем да кажем, че неговите съвети променят живота им из основи;

🥇 написал е десетки приказки за малки и големи, в които са вложени послания от астрологията и психологията – част от тях може да откриете в книгите му “Дървото на познанието”, “Българско Баснословно Богатство”, “Най-голямото богатство” и “Феноменът Ра-Ма-Да-Са”;

🥇 направил е множество авторски парадигми, илюстриращи космическите закони, управляващи житието и битието ни;

🥇 той е създател на “Академия за Нова Култура Хармонт”, имаща за цел да образова хората по най-важните природни, личностни, семейни, социални, политически и духовни въпроси, за които в официалните медии почти не се говори;

🥇 създател и водач на уникални мистерийни и биоенергийни пътешествия сред природата

🥇 и не на последно място – инициатор и ръководител на малка експериментална група, живееща и работеща заедно на принципите, залегнали в идеята за общинархия, чрез синархия.

ПОРЪЧАЙ СВОИТЕ КНИГИ СЕГА

Стандарен пакет - 1 книга + бонуси

1800лв.
 • Бонус 1: Видео-разяснения по книгата
 • Бонус 2: Достъп до общност с интерес в духовно-моралната тематика, където ще разширите познанията си

Специален пакет - 2 книги + бонуси

2900лв.
 • Бонус 1: Видео-разяснения по книгата
 • Бонус 2: Достъп до общност с интерес в духовно-моралната тематика, където ще разширите познанията си
 • Бонус 3: 39% отстъпка от втората книга
 • Бонус 4: Безплатна доставка до офис на Спиди
 • Бонус 5: Талон с 50% отстъпка за 30 минутна лична астрологична консултация, свързана с конкретните добродетели, които душата се стреми да развие в този живот, направена от главния автора на книгата, психолог и астролог Кирил Груев

Обратна връзка от доволни клиенти

Книгата е уникална. Чете се с удоволствие. След като я прочетох на един дъх,мислих, разсъждавах и преживявах героите.
Препоръчвам я на всеки, тя е за малки и големи и е един наръчник в днешно време. Аз не се разделям с нея.

Благодaря сърдечно! ❤️❤️❤️

Даниела Костова, ★★★★★

Уау!
Впечатляващо е как книгата съдържа дълбока езотерична мъдрост, поднесена по толкова достъпен начин. Интересна идея за приказки със скрити послания и няколко нива на разбиране.
Хем има поука за децата, хем има и дълбочина за възрастните. Благодаря ви!

Александър , ★★★★★

Впечатлена съм от вашата книга с приказки за пораснали деца!
В нея по достъпен и разбираем начин е предадена мъдростта на вселенските принципи и добродетели, мъдростта на живота!
Благодаря ви, вече поръчах още бройки за подарък!

Радина Иванова, ★★★★★
Тази книга е единствена по рода си. Помогна ми да надмогна вътрешните си противоречия и да се фокусирам върху духовните ценности, а с това животът ми се преобрази за добро.
Димитър Лазаров, ★★★★★

Книгата наистина е стълб на Мъдростта. Приказките в нея са ярки описания на ценностите и посоките, в които да вървим, както и „препъни камъните“ на възхода ни.
За мен най-показателната приказка, отразяваща днешната действителност е „Съвещанието“. В нея ясно и конкретно са позовани методите за падението днес, но и пътя към светлината!
Тази книга трябва да се препрочита, защото освен, че има дълбоки и скрити послания съдържа и ключове към нови познания!

Ирина Илиева, ★★★★★

Тази книга трябва да бъде настолно четиво за всеки прохождащ в духовността, но не само…
Всъщност само на пръв поглед тя изглежда, като приказки за деца, но като я препрочетеш втори и трети път, започваш да откриваш скрити идеи с невероятен заряд. 
Мисля, че всеки българин трябва да се запознае с “Дървото на познанието”

Ясен Георгиев, ★★★★★

Забележителна книга!

Всеки който търси пътя към себе си и към светлите принципи на живота, трябва да я прочете. Опознаването на вселенските архетипи, от които са част доброто и злото, е първата крачка към разбирането на смисъла в живота!

Христина , ★★★★★

Аз съм човек, който е прочел много книги през живота си и от тази позиция мога да кажа, че това четиво има дълбочина, височина и широчина.
В такава малка книжка е скрита огромна вселенска мъдрост.

Благодаря!

Димитър Димитров, ★★★★★

ПОРЪЧАЙ СВОИТЕ КНИГИ СЕГА

Стандарен пакет – 1 книга + бонуси

Поръчай стандартния пакет за 18 лв.

Специален пакет – 2 книги + бонуси

Поръчай специалната оферта за 29 лв.