СЪНУВАНЕ НА РЕАЛНОСТТА – ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?

В поредица от публикации, ние, екипът на “ХАП-ЧЕ” се стремим да обясним света около нас, като го подредим в строен ПЪЗЕЛ в логическа последователност. Уви – света е Мистичен, какъвто е и Създателя Му! 🙂

Така или иначе, в днешния ден ще се опитаме да разбулим мистерията поне мако… Затова, ще ви запознаем с нови идеи и полезни съвети за “ЗДРАВ СЪН”!

От друга страна, сънят е подвластен на Сатурн, който управлява и КИНОИЗКУСТВОТО… затова днес решихме да съберем ДВЕ и ДВЕ… за да се получи – 22 🙂

lichno chislo 22

Като продължение на тази шега, спонтанно, у нас изникна идеята за ФИЛМ ШЕДЬОВЪР в своята област, имащ отношение и към СЪНУВАНЕТО НА РЕАЛНОСТТА… и е свързан точно с числото 22 !

Ето го и него… препоръчваме го горещо

и да не пропуснем да споменем, че ние сме създали ПРОГРАМА ЗА “АНКХ” – “Академия за Нова Култура Хармонт” в която, като част от обученията е и КИНОИЗКУСТВОТО, погледнато под един по мистичен ъгъл. Мястото от което ние гледаме на реалността, е доста по-широкообхватно и затова можем да предложим на заинтересуваните голяма поредица от невероятни визии, включително и заглавия на филми, които ако не се изгледат и съпреживеят – все едно сте живели напразно във време в което изкуството в България може да се получава безплатно. Но дали това се оценява по достойнство!?

2 22