За ползата и ефекта от двете храни – афродизиак – пиперките и чесъна!

Днес е модерно да сме “фини”… и ние префинваме до немай къде “идеите си”, но огрубяваме сетивата, а оттам и сърцата и умовете си!

Толкова “фини” сме станали, толкова сме “евротолерантни”, че чак станахме импотентни като същества… Импотентността ни е повсеместна – във всички посоки!? Повечето хора вече не се вълнуват от социалните дела, липсва им енергия и хъс. Повечето хора не се вълнуват от култура, апатични са отново поради липса на енерхия и хъс…
И все повече хора вече не се интересуват и от истински здравословен секс – между правилните два пола… и по правилният начин определен от Небето! И всичко това естествено си има своите “тайни причини” – “окултни причини”! Но аз днес няма да засягам вътрешните, духовните причини, а ще се фокусирам върху следствията им, които ще са разбираеми за доста по-широк кръг от хора… защото ако разкрия тайните на Сътворението пред очите на слепите… това ще означава – “Да хвърлям бисерите си на свинете!”

Ето защо ще засегна само външните по-видими причини за тази наша повсеместна ИМПОТЕНТНОСТ… и ще дам идеи и средства за това – как да я прекратим…

На външен план, липсата на енергия, апатичност, безхаберие и импотентността се дължат на наличието на ПАРАЗИТИ в тялото и най-вече в храносмилателния тракт. Тези паразити са нахлували постепенно в телата и са блокирали потоците на енергия зареждащи всичките ни органи равномерно, като по този начин са интоксикирали и кръвта, а знаем, че психическото ни равновесие зависи от чистотата на кръвта и от правилното разпределение на хормоните по цялото ни тяло.
Тези паразити с течение на години са се размножавали и се се прислонявали във всяка възможна територия, а ние като Същности сме приели, че това е толерантност, по същият начин по който “хора паразити” от целия свят нахлуха в Европа и се прислониха в социалните й гънки и започнаха да смучат помощи. Но нас ни учат да сме “евротолерантни” и ние се примиряваме с тези “паразити” по същият начин по който и Душите ни се съгласяват да приемат симбиотично известен брой паразити в себе си.
Да, ама те не остават конкретен брой… а се размножават безугледно и канят свои “роднини” и от вън… на принципа на резонанса… и в един момент в нас настава КРИЗА – БОЛЕСТ!

Ние вече искаме да изгоним поне част от тези паразити навън, но те започват “терористични актове” и вътре в нас започва ВЪЗПАЛИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ… и хоп – автоимунно заболяване! От прекалена “евротолерастия”!

КАКВО ДА ПРАВИМ!?

Нужно е спешно да повишим имунитета си и да увеличим хъса си за живот… като включим ИНСТИНКТИТЕ СИ за Оцеляване!

Край на толерантността към ПАРАЗИТИТЕ!

Край на евротолерастията… нужен ни е МОТИВ – КЪРВАВОЧЕРВЕН ЦВЯТ… НУЖНИ НИ СА “ПИПЕРКИ”… за да отговорим на ОГЪНЯ С ОГЪН… на принципа на хомеопатията!

Сега ще ви дадем два линка съдържащи богата информация за ползите от прием на “пиперки” и “чесън”, които са си “суперхрани” и които ще повишат значително вашия хъс, имунитет и в крайна сметка и потентността ви ще се възвърне.

И хей…. консумирайте с МЯРКА 1f642 Да не би вместо да изпишете веждите, да вземете да извадите някое око! Ако ще вадите очите на някого – то да е на някой паразит!