Но всичко е точно… защото снощи правих „КEКС“… при това пълен със „стафиди“ 🙂

Днес ще ви поговоря за „КЕКС“… защото е НУЖНО!

Живеем в сложни времена… повторението на „Содом и Гомора“… даже май е и по-зле… защото не мога да си представя онези библейски времена в които да е имало „телевизия, интернет и рекламни афиши“ от които непрестанно те „обливат сексуални образи  и символи“, някои явни, други по-тайни, а трети направо скрити за  „критичното око“, но въздействащи имено поради това още по-мощно върху подсъзнанието ни, което като гъба сюнгер пие всичко, което не сме подложили на критична оценка, преди да го допуснем в душата си! Следователно още по-опасно, особено за съзнанието на подрастващите, които благодарение на тази „лавина от сексуални символи и образи“, буквално се формира в небивало извращение…

Долу в снимките от филмчета на Улт Дисни привеждам само три от безбройните примери в тази посока – на първата илюстрация върху лицето на “Цар Лъв” можете да видите “женско дупе”, върху втората илюстрация – дрехата на “Мини от Мики Маус” се трансформира в “мъжки член”, каквото се вижда и върху третата илюстрация… дреха, като “мъжки член” !?

images
mini mouse subliminal
jessica subliminal

Днес ще ви говоря за ОТГОВОРНОСТ И ЗА КАРМА!

Кой е отговорен за това, че от екрана ни казват: „Прекъсната еякулация не е сигурна защита от забременяване… затова използвайте подходящите контрацептиви“, а в случая – “кондоми…. водещи ни до кондиломи”!? Тука уж се пошегувах… ама верно ли се пошегувах? Или „окултната наука“ казва, че ако злоупотребяваш с едни органи натоварени с образуването на най-много биологична енергия след Слънцето… то неминуемо ще има резутат – мутации на клетки в органите с най-малко защита!

Кой носи отговорност за това, че за секса се говори, като за нещо важно, за удоволствието, комфорта и дори здравето на човек? Но не посочва, че всяко нещо „под небето“, щом е проявено, задължително има два полюса. Което означава, че освен „кеф“… задлъжително ще има и „рев“.

Първо „КЕФ“, а после „РЕВ“… ЗАЩО?

Защото се спекулира ужасяващо с тази „свръх-важна“ енергия, като се пренасочва от една съществена за Еволюцията ни Цел – към друга Цел… или казано на езика на Астропсихологията, енергията придобита от сексуалните взаимоотношения вместо да се насочи към Слънцето и Луната, се пренасочва към „Черната Луна–Лилит“ и Плутон–Хадес.

Защо е така?

Защото, за всеки узрял за Истината индивид е безпределно ясно, че всичката неразбория, войни, фирмени сражения… и всякакви други „изпражнения“ са все за ЕНЕРГИЯ! А парите и властта са само средствата за изсмукване на „жизнената енергия наричана Ерос“. И, понеже „тъмната ложа от паднали ангели – демони“ по свой избор не може да черпи от Слънцето енергията си…. тогава остава да я черпи от земята и хората, като ги поробва и експлоатира…

Сексуалната енергия най-вече!!!

И ето ви ги „сексуалните вампири…

34307681 10212177269607098 772305578759290880 n

Ще ви говоря за отговорност и за карма!

Питам – кой е виновен, ако знаете, че от един извор ще изтече много мръсна, токсична вода, но въпреки това си подлагата устата и пиете от тази „мръсотия“ и я вкарвата в организма си?

ИЗПОЛЗВАХ МЕТАФОРА – РАЗБРАХТЕ ЛИ?

А сега без метафора… Знаем, че кръвта съдържа освен нашите си съставки, то и онези, които влизат в нас, чрез храната и течностите, както и от въздуха… и знаем, че черния дроб /и други органи/ трябва да пречистят кръвта, преди повторното и изпомпване от сърцето в организма ни… ако обаче черния дроб постепенно се затлачва от токсините от вредни храни, цигари, алкохол, наркотици и т.н. и постепенно в кръвта, в лимфата ни, а това означава и в спермата на мъжа, започват да си циркулират непречистени отрови… КОЙ Е ВИНОВЕН, ако такъв мъж се излее в една жена, която доброволно го е допуснала до себе си – и в себе си!?

Казват – „НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ИЗЯЖДА ЗЕЛНИКА – НАЛИ? Нали е луд този, който му дава!?“

Защо тогава „хубавите ябълки все прасетата ги ядът“!? Заради парите и властта – нали?

qbalki praseta
praseta vlast e1551405846433

Ама, ако на едно младо момиче не му се промиваше мозъка още от малко с идеята, колко е хубаво да имаш пари и власт, без значение, как са придобити… Aми ако, вместо това, му се обясняваше колко отрова имат в кръвта си точно тези хора с много пари и власт придобити по несправедлив начин и чрез злодейства, което допълнително отравя съзнанието и кръвта им? Ако им се обясняваше каква отрова ще излеят тези „отровни змии“ в девствените им Души… Дали девойките щяха да отворят душите си за извращенията на демоничния свят, който стои зад тези хора на парите и властта!?

katerachkata zlatotarsachka
manipulation

Може още много да ви говоря в тази посока и още много тайни да ви разкрия… но това не е „баница – режи па яж“… това е най-великата мистерия… и Тя може да се разгърне само пред взора на избраните, устремените, верните…. и ето защо ДОРИ И ЧОВЕК ОТ „ТЪМНАТА СТРАНА“ СЕ УЧУДИ И ПРИЗНА ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА МИ В ТЕЗИ „ОБЛАСТИ“… Говоря за всеизвестната Наталия Кобилкина, която призна огромните ми познания в тази област и в атестацията си за мен, написа и следното:

Горещо препоръчвам Кирил, като елитарен и специален астролог и учител, той е създаден за да бъде Гуру на много другите хора, които се наричат учители. Благодаря Кирил, че те има!

Наталия Кобилкина“

Край на цитата.

Време е за Истина!

Който се интересува от темата, да звънне на „Портите на Храма“, като набере код за достъп – 0877 17 43 17

Консултации на тема „сексуално здраве и сексуална култура“, семинари в малък кръг… специални профилактични процедури с релаксиращ и оздравителен ефект.

Ако пък някой от вас, моите читатели, предпочита „пълната тайна“, и не иска да се срещаме „очи в очи“ може да провеждаме консултации и през интернет… в това число, да се препоръчват специфични афродизиаци съобразени със състоянието ви в момента. На страниците на нашия електронен магазин има известни билкови препарати за повишаване на либидото и допринасящи за сексуалното ни здраве – ТУК

Кирил ГуРуЕв /Ключарят/