Здравейте, фенове на “кулинарията” или на “Г-Астрономията”.

В следващите ни публикации ще разгледаме идеята за връзка м/у Гастрономията и Астрономията. Тази идея за пръв път открих, колкото и да е странно, в един гръцки филм – ти да видиш чудо! 🙂

Така или иначе, връзката я има и, от днес-нататък, всеки четвъртък ще я разглеждам от различен ъгъл, докато я обхванем по-цялостно.

И така, първата стъпка в тази посока правим, изхождайки от казваното от Учителя Бейнса Дуно, че учениците на Светлината е нужно да се хранят малко, но качествено, съблюдавайки няколко основни правила. Едно от тези правила е директо свързано с Небето и Звездите, или с “Г-Астрономията”!

Какво е то?

36b36d57d0ef1f36170d67da6439490a

Нужно е да си приготвяте храната съобразно дните от седмицата, всеки от които са под управлението на конкретна планета. Това е тема за следващата ни публикация, а днес ще ви дадем и второто правило, а имено че храната, която си приготвяме е нужно да изядем на 12 хапки, като всяка една хапка дъвчем точно 30 пъти, като през цялото време сме много концентрирани в храносмилателния процес.

Първата хапка я ядем за “главата си”… и 30те предъвквания ги насочваме към нервната система!

Втората хапка я ядем за “шията си” … и 30те предъвквания ги насочваме към една по-висша функция на нервната система… и ако в първата фаза храним предимно “главата” и “органите на нервната система” и култивираме БЪДЕЩА МИСЪЛ…. то при втората хапка и нейните 30 предъвквания вече ще работим повече за изказа и ораторското майсторство.

Третата хапка я ядем за “белите си дробове и ръцете”… и 30те предъвквания ги насочваме от една страна, навътре към белите дробове, а от друга страна навън – към ръцете. И тук е момента да подскажем, че 30те предъвквания се делят на три по 10, колкото са деканите в 12те знаци, колко пък са хапките… с които да нахраним цялата си органна система! Разбираемо е, че единият декан от 10 предъвквания храни Ин-системата, другият декан от 10 предъвквания ще храни Ян-системата, а третият декан от 10 предъвквания ще храни функциите на вътрешните органи!

images 1

Днес ще спрем дотук… но ако това правило, директно свързано с “Г – Астрономията”, ви е харесало и считате, че ще ви е извънредно полезно вече да се храните малко, но свръх качествено, ОТ КОЕТО ЩЕ СТАВАТЕ ВСЕ ПО-ЗДРАВИ И ВСЕ ПО-КРЕАТИВНИ, КОЕТО ПЪК ЗНАЧИ И ПО-УСПЕШНИ И ПО-БОГАТИ… то “не се кумете, ами направо се женете”! 🙂

astrologia de toplomeo

Каним ви на първия в света “Г – Астрономически курс”, на който ще разберете новите правила за Хранене и Екология, като това, разбира се, е част от Новата Култура, за която също само ние Българите по Дух, сме призвани да откриваме и популяризираме.

За повече информация посетете ни на живо в стаята на здравето”, но преди това, разбира се, си запишете час за прием!