Скорошно откровение!

След рожденния ми ден и веднага след първата “чайна церемония по български”, на която се събрахме 7 човека, сънувах голяма змия, навита на кълбо. Веднага след това, сънят ме изпрати в стая, в която улових няколко бели мишлета, но после ги пуснах и улових една бременна бяла мишка… и много ѝ се зарадвах. Обещах ѝ, че ще я гледам в бурканче и ще се грижа добре за нея. А след това, съновидението отново ме върна при голямата змия навита на кълбо, която се размърда. И аз разбрах, че благодарение на белите мишки ще преодолея “страховете си” към “големия питон”, който е стиснал всинца Ни в мъртвата си хватка!

сънуване

Поразрових се из съновниците и разбрах, че това е добър знак за справяне с неприятелите. Но интуицията ми подсказваше, че ще придобия множество БЕЛИ ПРИЯТЕЛИ с които заедно ще се справим с “мървата хватка на змията”!

chaina ceremonia

И това, след рожденния ми ден и след “чайната церемония по български”! A цел бе имено – ДА ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА МЕДИЦИНА – ДА СЕ САМОИЗЦЕЛИМ ОТ ВСИЧКИ ПСИХИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ БОЛЕЖКИ И ЗАЕДНО ДА ОТМЕСТИМ “ТЕЖКИЯ ТОВАР” ОТ БЪЛГАРИЯ!

Апропо, ако някой от вас иска тълкуване на сънищата му, или иска тълкуване на “будното му състояние”, което е често като в унес 🙂 да заповяда на консултация при мен – Кирил Груев – астропсихолог, оракул, гадател на дневното и нощното…

Повече информация –тук