Ето, че сме четвъртък, ден на Юпитер, и отново ще отправим поглед към онзи КЛЮЧ към ЗДРАВЕТО свързан с Юпитер.

Какво е най-важното при всяко едно хранене? Да видим, какво ни казва НОВАТА КУЛТУРА по въпроса?

Алхимията на храненето… изисква да знаем:

Първо: Дали ядем храна “изтъкана” от енергиите на деня, от съответстващата й планета?

Може би знаете, че всяка една храна от растителен произход задължително е “узряла” благодарение на отношението на поне четири “небесни сфери”, които са – Слънцето, Земята и Луната, както и планетата отговорна за есенцията на храната. Ето защо Адептите на древността, знаейки, че всеки един ден от “седмицата” е под опеката на конкретна планета, както всяка една храна също, са разделили малкия ни житейски цикъл на седмица!? На свой ред месеца е разделен от 4 седмици и малко… /това объркване е дошло, когато 13 месечния лунен календар от 28 дни, се е трансформирал до 12 цикъла от по 30 дни и 4-5 празни дни и т.н. всякакви цикли – годишни, седем годишни, дванайсет годишни, и.т.н./

хранене

Но да се върнем на елементите, които формират всичко във Вселената – “Огънят, Водата, Въздуха и Материята”!

Когато по-горе споменахме, че поне четири “небесни сфери” играят определяща роля за формирането на всяка една “храна”, то това са – “Огънят от вибрациите на Слънцето”, “Водата влиянията на Луната”, “Земните микроелементи от Земята-Материята” и “Въз-Духът… който, като елемент е – излъчванията на небесните сфери”!

Въз-Духът, като елемент от Алхимията е различен от “въздуха, който дишаме”.

И така, описанието става доста обширно, но за да се разбере е нужно нов учебник по КУЛТУРА НА ХРАНЕНЕТО… и на страниците на този БЛОГ, ще се опитаме да дадем представа за такова ново помагало в избора ни на храна и начина ни на хранене.

Така, или иначе, но всеки един ден си има съответстващата му храна и е нужно да ядем нея, като по този начин се свързваме с конкретната четвърта планета отговорна за сътворяването на точно тази храна. Както подчертахме няколко пъти по-горе останалите три планети отговорни за хранителното ни разнообразие са Слънцето, Луната и Земята.

Друго, което е много важно да знаем,

освен каква храна е правилната за конкретен ден от седмицата, е КАК да я приготвим, също КАК да я консумираме, КОГА да я консимираме в рамките на деня, по КОЛКО хапки е най-добре… КОЛКО пъти да се предъвква всяка една от хапките, за различните състояния в които сме?

Виждате, че това си е цяла Нова Култура на храненето, няма нищо допирно със съвремените рецептурници по приготовление на храната.

140299731

И във връзка с всичко това, пред вас предстои кулинарният избор :

  • дали да разгледате електронния ни магазин и да си изберете някоя хранителна добавка – насам;
  • или да ни се доверите на нас – екипът на “ХАП-ЧЕ” и експертите от “СТАЯТА НА ЗДРАВЕТО”, да ви “прегледаме, диагностицираме” и да изберем най-подходящия хранителен режим за вас вижте нашите услуги;

Разбира се, доверявайки се на нас, ние няма да ви оставим само с един КЛЮЧ в ръцете, а ще ви дадем целия ключодържател със СЕДЕМТЕ КЛЮЧА към Здравето.