Великите тайни на Любовта

Всяка жена има в себе си Извор – Фонтан на Любовта. Това е нейната Ян-Сила. Но тази сила, този фонтан, този извор, е КАПТИРАН, запечатан… и жената не  е свободна. И тя цял живот търси своя Ян освободител… и го търси отвън да я освободи!

Но той трябва да я освободи така, че тя да бликне отвътре-навън… и в това е разковничето на нейното полово здраве… на здравето на природата по принцип… здравето на рода произлизащ от нея… но и здравето на егрегора от който тя произхожда.

0 FONTAN NA LIUBOVTA

Как да става това?

Който има ум ще разбере – и който има очи ще види Истината…

Всеки мъж също има в себе си извор и фонтан на Любовта…. но за разлика от „фонтана на жената“, това е неговата Ийн-Сила… и вместо фонтанът му да блика навън, мъжът трябва да намери подход, та силата му да избликва навътре. И в това е разковничето на дълголетието му, здравето и креативността му!

Това са великите тайни на сътворението…

И още е казвано, че зад всеки УСПЕШЕН МЪЖ стои и го подхранва поне една ЛЮБЯЩА И САМОЖЕРТВЕНА ЖЕНА…

A най-добре е да се две и дори три жени, в Духа на казваното от Христос – „Където са двама и трима човека в Моето Име – там съм и Аз посред тях!“

Ето ги правилните конфигурации:

  • Въздушни – Жени /майката на мъжа, любимата на мъжа и нейната майка/
    Огнен – мъж… защото въздуха храни огъня… „Зет като мед“
  • Водни – Жени /майката на мъжа, любимата на мъжа и нейната майка/
    Земен – мъж

Разбира се най-правилната конфигурация – СЕМЕЙСТВАТА НА БЪДЕЩЕТО са в добри констелации – Майката – сина й… жена му и нейната майка! Тогава „този ЗЕТ е ВЗЕТ“ по всеобща Любов… и между трите Жени цари хармония и от тях струи сила към мъжа и около него!