hipokrat - avicena - paracelz

ПРИЧИНИТЕ ЗА СТРАДАНИЕТО

Страданието е нужно на човека, за да може той да еволюира, чрез сблъсък, осъзнаване и преодоляване на причините за страданието.

Според нас изначалната чистота и ефирност на Душите ни, когато слезем в гъстата материята, започва да се замърсява. Затлачваме се на дадени места. Там се предизвиква енергиен блокаж… започва енергиен недоимък за дадени органи, вследсвие на което имунитетът им отслабва, и чак тогава „паразитите“ от всякакво естество успяват да нахлуят в енергийно слабия участък и органи… и да ги поразят.

Болестите, съпътствани от паразитите поразяващи органите, са следствие на енергийния недоимък… Сиреч не паразитите са причина за заболяванията, както твърдят невежи „псевдо-медици“, а енергийният недоимък е причината. Защото, ако даден човек е с могъщ Дух и добре поддържана чистота на Душата и тялото, то и в чумна епидемия да влезе няма да се разболее.

Но да се върнем на страданието и да разгледаме отново причините за всяко основно страдание, базово за всеки един човек по земята.

Според нас има точно три базови причини за  СТРАДАНИЕТО на човечеството и те са:

  • Безсилие
  • Бедност
  • Болести

Нали сте съгласни, че БОЛЕСТИТЕ ни носят огромно страдание? А нима не сте се замисляли, дали БЕДНОСТТА на свой ред не е страдание, понякога огромно – да спиш навън на студено и мръсно, гладен и пребит от живота!? И всичко това е поради БЕЗСИЛИЕ да се изявиш и да отстояваш Волята си в дадено поприще…

Когато разгледаме причините, внимателно, с чисто съзнание, ще открием, че всяко БЕЗСИЛИЕ е породено от енергиен недоимък, на свой ред придобит или от прекалено разхищение на енергията, която ни е дадена в рамките на един живот, или пък поради самоизолация от Любовта, която е единствената Жива Енергия.

Виждате ли вече връзката – ЕНЕРГИЕН НЕДОИМЪК пораждащ БЕЗСИЛИЕТО, което на свой ред води до БЕДНОСТТА, която с течение на времето довежда и БОЛЕСТИТЕ!?

И оттук – накъде?

Тази концепция обаче не би била пълна, ако не споделим с вас и визията за РЕШЕНИЕТО НА ТАЗИ ПРОБЛЕМАТИКА.

Казвано е – „За всяка БОЛКА има БИЛКА!“

На свой ред ние, екипът на „ХАП-ЧЕ“ казваме – ЗА ВСЕКИ ЕНЕРГИЕН НЕДОИМЪК ИМА СВОЕОБРАЗНО – ЦВЕТНО „ХАП-ЧЕ“, което е носител на ЕНЕРГИЯ и ИНФОРМАЦИЯ… нали помните, какво означава „ХАП-ЧЕ“?

Х – Хипократ;

А – Авицена;

П – Парацелз;

Ч – Човекът… чародей /нуждаещият се, който разумно се възползва/;

Е – Енергията, която е навсякъде около нас и ни прониква, доколкото ние Й позволяваме;

Но това не е единствената ИНТЕРПРЕТАЦИЯ

На едно още по-високо ниво /пък и по-съвременно/ бихме могли и така да виждаме поредицата от букви:

ХХристос – Главата на Бялото Братсво;

ААнгелските Йерархии;

ППетър – посредникът /може да е Петър Димков, а още по-добре да е Петър Дънов/;

ЧЧовекът… чародей /нуждаещият се, който разумно се възползва/;

Е Енергията, която е навсякъде около нас и ни прониква, доколкото ние Й позволяваме;

При така стеклата се ИНФОРМАЦИЯ, нали разбирате що за ЕНЕРГИЯ ще бликне към вас – ЧАРОДЕИ на собствения ви живот, ако приемете ежедневната си доза от „ХАП“!?

Когато осъзнаем това и приемем Величието на „ХАП-ЧЕ“… тогава постепенно ще изчезнат всякакви СТРАДАНИЯ, защото няма да има ЕНЕРГИЕН НЕДОИМЪК пораждащ Безсилието, Бедността и Болестите… а на свой ред ще има обратното – Сила, Здраве и Богатство

Разбира се за да ги постигнем са нужни поредица от точно определени стъпки, като тук и сега ще изброим само най-съществените:

  1. Добре да се молим – за да осъществяваме Добрата Връзка с Извора на Живота и Здравето;
  2. Добре да дишаме – дълбоко и то съзнателно… за да бъдем във връзка са Ангелските Йерархии;
  3. Добре да се храним – в това се скрити ред правила относно качеството и количеството на храната, времето и мястото за поемане на храна, начин на приготовление и начин на поглъщане… и още и още… а не само да си купуваме храната от БИО-МАГАЗИН… щото е модерно;
  4. Накрая са Добрите постъпки, които ако насищат ежедневието ви, то и ако някои от горните правила не се спазват, крайният ефект пак ще е много високо „КПД“ 🙂

И в този ред на мисли, ние екипът на „ХАП-ЧЕ“ сме подготвили за вас ПАКЕТ от мерки и продукти, които ще са в унисон с вашата психична нагласа – за да изпълним заедно казваното от Ювенал и превърнало се в „крилатата фраза – Здрав дух в здраво тяло“!

Разбира се, всеки от вас може да си пазарува от нашия сайт, свободно, според неговите си предпочитания, но ние искаме да ви съдействаме, чрез нашата опитност и компетентност… и за тази цел в рубриката УСЛУГИ ще откриете какво още ви предлагаме, а в рубриката ЗА НАС и бутона КОНТАКТИ ще откриете и КОЙ от ЕКИПА с какво точно може да ви съдейства, за да изпълним ПРИНЦИПА – „СГОВОРНА ДРУЖИНА И ПЛАНИНА ПОВДИГА!“