Уикенд пакет „Романс за двама

(важи от петък до неделя)

Цена: 158 лв  (на човек за 2 нощувки, на пълен пансион)

Иска ли ви се да избягате от забързаното ежедневие в града? Само за ден или два… Да се загубите и преоткриете сред природата? Ако мечтаете за специална романтична почивка на екологично и чисто място, то не пропускайте да видите това предложение …

paketi1
paketi2

В местността “Предела”, на кръстопътя между Рила и Пирин, във ведра и уютна обстановка, първият по рода си  биохотел – „Моравско село“ ви очаква за уникално преживяване.

В  комплекса се помещават  четири монолитни къщи за гости, всяка с по 4 отделни стаи – тип двойна стая, апартамен или студио, ситуирани така, че е възможно да си представите връзката между четирите елемента на Природата, а именно Земята, Водата, Огъня и Въздуха.   

paketi3

Биохотелът е уникален с това, че освен с внушителна гледка към  красивите планински масиви, разполага и с лично екологично стопанство и градина, първото по рода си за България, започнали активна дейност още от 2007г .

Тук, на живо ще видите грижливо отглеждани фермерски животни, ездитни коне, рибарник оводнен с най-добрата по качествени стойности планинска пиринска вода.

paketi4
paketi5

Биохотел „Моравско село“ предлага на своите гости още детски кът, мини футболно игрище, безплатен паркинг и безжичен интернет. А ресторантът, който е отделно обособен, борави предимно с качествената и сертифицира домашна продукция на стопанството, която всяка година печели редица награди от конкурса „Любимата марка на българските потребители“.

Богатата гама биопродукти може да бъде закупувана и тук, на място от ресторанта.

Пакетът включва:

paketi6
  • Две нощувки на човек в тематична стая /според темперамента ви – било огнена, било водна, или въздушна, или земна стихия/;

  • Закуска, обяд и вечеря –приготвени изцяло с биопродукция от фермата на хотела;

  • Храненето по време на престоя ви, ще бъде обогатено с финия привкус от естенствените афродизиаци на природата, специално подбрани за романтичните двойки 🙂
    /във връзка с това, при желание от ваша страна, нашите специалисти по астропсихология могат да ви направят уникален профил на евентуални колебания, за да подсилите естествено вашето либидо /;

  • Очаквайте и специалното предложение за романтичен филм, който ще провокира чувствата, мислите и действията ви към развиване на правилните човешки взаимоотношения, които са смисъла и същността на нашия живот.

  • Ще имате възможност да присъствате и на лекцията на тема „Сексуалността и семейните цености“;

Към пакета скоро очаквайте и вдъхновещяваща презентация на етеричните масла като защитници на аурата и в частност розовото, лавандуловото, сандаловото, тамяновото масло и други.

paketi7

За допълнителна информация по пакетите – 0877174317